Lokatie lezingen

Alle lezingen worden gegeven in het Clusius College.

Bent u met de auto, rijd dan via de Zuiderweg Schagen in, neem op de rotonde  bij de Witte Paal de afslag richting Hoep-Zuid, dus tegenover McDonalds en de bioscoop.

Dit is de Kaagweg. Deze gaat na het kruispunt over in De Binnenhof.

Voorbij het volgende kruispunt ziet u rechts de school. We gebruiken de ingang aan De Binnenhof. Parkeren kan voor de deur.

Adres is De Binnenhof 22  postcode 1741 ME te Schagen.

Als u naar de lezing komt , graag u geldige ledenpas meenemen voor gratis toegang tot de zaal. Niet leden betalen 4 euro per lezing.

Bij aanvang van een lezing 20.00 uur  kan men ook lid worden van de vereniging ( dan is de toegang gratis)

Het is de bedoeling dat een ieder die naar de lezing komt iets leuks mee neemt voor de stekkentafel, een plantje/zaad/boek/ als het maar iets is wat met tuinen heeft te maken.

Aan het einde van de lezing vind dan een  leuke verloting plaats.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien