Lokatie lezingen

Alle lezingen worden gegeven in het Clusius College.

Bent u met de auto, rijd dan via de Zuiderweg Schagen in, neem op de rotonde  bij de Witte Paal de afslag richting Hoep-Zuid, dus tegenover McDonalds en de bioscoop.

Dit is de Kaagweg. Deze gaat na het kruispunt over in De Binnenhof.

Voorbij het volgende kruispunt ziet u rechts de school. We gebruiken de ingang aan De Binnenhof. Parkeren kan voor de deur.

Adres is De Binnenhof 22  postcode 1741 ME te Schagen.

Als u naar de lezing komt , graag u geldige ledenpas meenemen voor gratis toegang tot de zaal. Niet leden betalen 4 euro per lezing.

Bij aanvang van een lezing 20.00 uur  kan men ook lid worden van de vereniging ( dan is de toegang gratis)

Het is de bedoeling dat een ieder die naar de lezing komt iets leuks mee neemt voor de stekkentafel, een plantje/zaad/boek/ als het maar iets is wat met tuinen heeft te maken.

Aan het einde van de lezing vind dan een  leuke verloting plaats.

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin