foto's

Welkom bij Groei & Bloei De Noordkop

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren?  Dan bent u hier op het juiste adres!

De afdeling verzorgt:

Een blog van Wouter Koopman      http://koopmansbotanica.blogspot.nl

Bloemschikken bij Groei en Bloei De-Noordkop.

Voor nieuwe beginners en gevorderden.

Nog even en dan is het weer zo ver. De bloemschik cursisten van de groep gevorderden van vorig jaar hebben er weer zin in. Docente Ans de Jong heeft weer een aantal leuke onderwerpen bedacht om 5 avonden mee te vullen.
Er is op dit moment weer ruimte genoeg voor nieuwe beginners die mee kunnen stromen met de groep gevorderden.

2 oktober: Driepunt schikking
16 oktober: Pompoen als basis
6 november: Torso aankleden
20 november: Verticale schikking
11 december: Een hangend kerststuk

De kosten voor deze cursus bedragen 68 euro voor niet leden en 57 euro voor leden van Groei en Bloei.
Bij de eerste les voor nieuwe beginners is er een eenmalige bijdrage van 10 euro voor alle materialen die gebruikt worden..
De betaling is bij aanvang 1ste les in het Clusius College te Schagen. Ingang Boomgaard.
Aanmelden kan bij: Ans de Jong ansbloemschikken@hotmail.com of 0226-411786

Vind ons leuk op facebook

Groei en Bloei De Noordkop  www.facebook.com

Deze maand in Groei & Bloei